Jouw 6 weken afval challenge!

Jouw 6 weken afval challenge, lukt het je maar niet om af te vallen of weet je niet waar je moet beginnen? in 6 weken neem ik jou stap- voor stap mee om jouw doel te halen! Na 6 weken ben je de eerste kilo's al kwijt, heb je je eerste doel al gehaald en weet je hoe jij dit kan doorzetten!

"Ik ben altijd al bezig geweest met afvallen maar ik vond het telkens weer lastig om het voor elkaar te krijgen. Ook omdat ik 1 kunstknie heb en de ander is rechtgezet, maakt het mij met 3 drukke kleinkinderen vooral niet makkelijk.

Toen ik aan de 6 weken afval challenge begon was het even wennen, ik sporte op een andere manier en ging goed op mijn voeding letten. Al snel liep ik weer vlotter de trap op en nu heb ik nog zelden last van mijn knieën. Ook ben ik inmiddels 6 kilo tijdens de challenge verloren en voel mijzelf veel fitter, super!

Mariëlle, 56 jaar.

Uitleg in een notendop!

6 weken challenge

slechts 2.5% van je dag ben je er mee bezig

volledig online & thuis te volgen

Een stap voor stap op te volgen methode

6 dagen per week online support!

Verlies die kilo's en merk na de eerste week al resultaat!

Quinten Aarts | TRM Training & Jouw perfecte plan

Waarom jouw 6 weekse afval challenge?

Met jouw 6 weekse afval challenge wil ik mijn voornaamste doelgroep, de 45+er een buitenkans aanbieden in deze tijd. Ik begrijp hoe moeilijk het voor velen is om af te vallen en daarbij heb ik gekeken naar hoe ik jullie problemen kan oplossen. Dit is verwerkt in een unieke online 6 weken challenge die jij iedere dag kan meedoen of op eigen tempo. Velen voordelen hiervan zijn onder andere:

 • Jij kan gewoon thuis trainen en begint vanaf de basis
 • Je kan stap voor stap volgen hoe je het moet aanpakken
 • Uitleg over hoe je afvalt en hoe wij dit toepassen
 • We praten over de gedachte gang, mindset en ook slaap. Hoe kan dit jou verzekeren van meer resultaat?
 • 6 dagen per week online support voor al jouw vragen
 • Merk al na 1 week het resultaat!
 • Voel je fitter, sterker en slanker!


"De eerste week is echt geweldig! De opbouw van dit programma zit heel fijn in elkaar. Geweldig dat je ook heel veel tijd spendeert aan het stukje mindset want dat in combinatie met bewegen en opletten op de voeding is volgens mij echt wel de sleutel tot succes! Het smaakt naar meer!"

Ann

Wat krijg je?

Een volledig online te volgen programma!

Een sportschool is voor sommige niet direct toegankelijk of uitnodigend om naar toe te gaan, ook in onze huidige situatie komt het nog wel eens voor dat het te druk is of dat ze helemaal dicht zijn. Dat probleem heb jij in ieder geval niet meer. Werk vanuit huis aan jouw doel! Ik heb 6 weken ontwikkelend die iedere week een ander centraal thema hebben. Hierdoor kan ik jou ook makkelijk meenemen in video's en in modules om ervoor te zorgen dat het voor jou allemaal een stuk makkelijker word! 

Vanuit wetenschap & praktijk ingericht op jou

Een groot voordeel wat ik handteer is de link naar de wetenschap, hierdoor weten wij samen hoe het lichaam werkt en proberen we niet zomaar iets. Ook vooral waar veelvoorkomende fouten door komen en waarom een hoop niet werkt. Hierdoor pas ik alleen de dingen toe die ook daadwerkelijk effect hebben op jouw gezondheid en ervoor zorgt dat jij gaat afvallen. Lekker concrete actie punten zoals een deelnemer van mij vertelde. 

Hoe ga jij met je voeding om?

In Jouw 6 weken challenge willen wij samen effectief te werk gaan om ervoor te zorgen dat jij ook echt resultaat gaat halen. Je leert hoe je lichaam moet werken, wat je moet eten en wat voeding doet met je lichaam om ervoor te zorgen dat jij fitter wordt en gaat afvallen.

We kijken wekelijks terug op hoe de week is gegaan en hebben meerdere momenten waarop we kijken of we ergens op moeten gaan bijsturen indien het nog niet helemaal soepel gaat bij je. Geen zorgen! Ik help je daarbij! Heb je ergens nog extra moeite mee? Vraag het dan in de support en dan help ik je daar graag bij! Optioneel biedt ik ook nog onze weekmeals app aan waarbij jij kan kiezen uit honderden gerechten die op jouw doel afgestemd zijn. Moeilijk met een gezin? Nee hoor, ik heb je gedekt! Tik meerdere porties aan en download je boodschappenlijst in een handomdraai! 

Ps. het zijn heerlijke gerechten, geen simpele kip, brocolli, rijst of volledig koolhydraat arm. Maar heerlijke wokken, pannekoeken, vlees, vis, burgers, vegetarisch en nog veel meer!

En mij natuurlijk!

Geloof het of niet, maar je krijgt mij er echt bij! Ik ben jouw support achter de schermen. Maar wie ben ik? Quinten Aarts, 25 jaar en inmiddels alweer 6 jaar werkzaam als personal trainer en coach. Ik heb een high- end personal training studio mogen bezitten op mijn 23e en met 5 opleidingen en vele cliënten later vindt ik dat ik nu wel mag zeggen dat ik ervaring heb in het vak. Daar was ik zelf altijd onwijs kritisch op. Wanneer mag je zeggen dat je ervaren bent? Is er ooit een moment dat je uitgeleerd bent? Ik denk het niet, de wetenschap blijft zich ontwikkelen waarbij ik het als mijn verantwoordelijkheid zie om te blijven ontwikkelen. Alles wat ik doorgeef is up-to-date en vanuit wetenschappelijke onderbouwing komt. Heb je daar weleens vragen over als je bij mij traint of een programma volgt? Dan vindt ik het leuk om samen met je de verdieping in te gaan! 

Wil jij de optie om samen met mij nog meer resultaat te gaan boeken? Dan kan je optioneel ook nog extra 1 op 1 consulten bij boeken om nog meer uit de 6 weekse te halen.

Overtuigd? Start nu!

Jouw 6 weekse afval challenge - standaard

jouw perfecte start module

€ 27,-

Eenmalig

 • Jouw 6 weekse afval challenge
 • Ruim 42 pagina's met informatie en video's!
 • Makkelijk stap voor stap te volgen
 • Online community voor vragen en inspiratie

Jouw 6 weekse afval challenge - pro

jouw perfecte start module

€ 137,-

Eenmalig

 • Alles van Jouw 6 weekse afval challenge - standaard
 • 3 online, 1 op 1 video consulten om jou te garanderen op succes waarbij ik jou persoonlijk help!
 • Bonus: twv 40,- per maand, gebruik onze weekmeals voedingsapp tijdens de 6 weken challenge, hier vind jij honderden gerechten gebaseerd op jouw doel!