Personal training in Roosendaal

Wetenschappelijk onderbouwde personal training

Personal training krijgt u vanuit jaren lange ervaring en een reeks aan opleidingen. Een programma dat perfect bij u en uw dagelijkse bezigheden aansluit.

Afvallen in Roosendaal

Personal maar dan ook echt persoonlijk

U bent geen nummer, geen zoveelste lid en niet een uurtje factuurtje. 

Dat wilt zeggen dat wij coachen en een persoonlijke vertrouwens band creëren met onze leden. Wij werken samen aan jouw resultaat en het liefst met uitdaging en een lach!

Online coaching resultaat

Leren & Creëren van nieuwe gewoontes

Samen gaan we zitten en kijken wij wekelijks naar jouw lifestyle en rijk ik je de handvatten aan om nieuwe gewoontes aan te leren om succes te behalen!


Roosendaal Personal training

TRM Training

Personal training in Roosendaal

Na vele jaren actief te zijn in de branche werd mij 1 ding heel duidelijk , iedereen kan resultaat halen.  Of nu gaat om een ondernemer die 80 uur in de week werkt en fitter wilt worden maar daar eigenlijk geen tijd voor heeft. Iemand van 60 jaar met tientallen jaren hevige knie klachten waarvan ze dachten dat ze nooit meer kon hardlopen. De persoon die een slecht metabolisme heeft waarvan hij dacht dat hij nooit kon afvallen. Ik heb er veel voorbij zien komen, en ik heb er ook veel hun doel zien behalen.


Waar het om gaat is dat jij jezelf kan ontwikkelen en kan genieten, zodat jij jouw doel haalt maar ook bewust wordt van jouw nieuwe leefstijl en prettige gewoontes ontwikkeld!


Hun ervaringen:

Anderhalf jaar met veel plezier personal training in Roosendaal gehad, altijd gezellig en met veel afwisseling. Ook met resultaat, samen   43 kilo afgevallen!
Nicole, 43 jaar
Absoluut proffesionele en directe begeleiding! Ik heb nu veel minder cellulitis in mijn benen en na jaren kan ik weer zonder problemen hardlopen!
Alejandra, 59 jaar

Mijn werk zorgt voor veel stress wat ik ook op mijn lichaam merk. Na een gigantische dag merk iktoch weer die energie stoot door het trainingen.

Rick, ondernemer, 38 jaar

 Een cliënt aan het werk.

Een voorbeeld van een klein gedeelte van onze fysieke training (tijdens de lockdown) met cliënte Alejandra. Ik programeer de fysieke training op haar doelen: Geen knieklachten meer, fitter, slanker en strakker worden.

     Ze kon geen normale kniebuiging maken zonder                         heftige kniepijn, geloof jij dat als je haar nu te werk ziet gaan?
Of jouw eigen personal training er ongeveer zo gaat uitzien? Dat ligt geheel aan jouw doel.

*De video is met toestemming geplaatst en de privacy van leden wordt altijd gewaarborgd.

Wat kan jij verwachten?

Personal  training in Roosendaal

  • Uitgebreide screening & assessment waarop jouw plan wordt gebaseerd.
  • 1 op 1 personal training, hoe vaak is afhankelijk van jouw doel en mogelijkheden
  • Mogelijkheid tot trainen aan huis, online, in een gym of outdoor. (wegens drukte kan dit momenteel alleen nog op mijn locatie in Roosendaal)
  • Toegang tot onze unieke online leeromgeving. Met onder andere een cursussen over afvallen en blessures. 
  • Voor heerlijke inspiratie, genieten en juist omgaan met je voeding krijg jij toegang tot mijn unieke voedingsapp, dit is een uitzonderlijke app waar je als particulier geen toegang voor kan krijgen.
  • En nog veel meer......

Assesment

Bij de start neem ik een compleet assesment af om jouw beginsituatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. Vervolgens maken wij samen een concreet plan.

Personal
training

Minimaal 1x per week gaan jij 1- op 1 aan de slag  met personal training om jouw lichaam zo sterk en fit mogelijk te krijgen. Wij willen zo effectief mogelijk aan de slag gaan binnen onze tijd samen maar dat doen wij wel met een lach!

e-learning

Krijg toegang tot al mijn learning modules. Eeuwige klanten zijn natuurlijk geweldig maar niet de taak van een personal trainer. Jij wilt het uiteindelijk toch ook zelf weten.

Van een voedingsgids tot aan kennis over de omgang met bijvoorbeeld oude of huidige blessures.

Ellen

36 jaar

Een personal trainer & coach!

Quinten is een leuke trainer met veel persoonlijke aandacht. Als ik even niet kon trainen neemt hij contact op waarom je niet kon, hij motiveert mij dan weer om te trainen. De trainingen zijn uitdagend en sluiten goed aan bij het halen van mijn doelstelling. Ook doormiddel van zijn coaching heeft hij ervoor gezorgd dat ik mentaal een stuk sterker ben geworden. Dit helpt mij enorm om door te gaan!

Meer informatie of gratis kennismaken?

Vul via de onderstaande knop het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!